Spandoek trouwen nodig?

Maak eenvoudig je eigen spandoek!

Spandoek trouwen (laten) maken?

Ja, ik wil! Het ja-woord is gewisseld en jouw vriend, vriendin of familielid gaat trouwen. Een bloemetje is een leuk cadeau. Geld is ook altijd handig, maar wil je echt origineel zijn? Dan heeft Spandoekgigant de oplossing voor jou: een spandoek!

Spandoek trouwen - just married

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
Spandoek geslaagd met handjes in de lucht.

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
Spandoek geslaagd met hoedjes in de lucht.

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier

Wat zet je op een spandoek trouwen?

Het echtpaar dat jij wilt verrassen is net het huwelijksbootje ingestapt. Je gaat ze verrassen met een spandoek. Maar wat zet je hierop? Een spandoek hoeft niet per se origineel te zijn, dat is een bonus. Waar het omgaat is dat het persoonlijk is. Wij hebben al veel mooie teksten mogen aanschouwen. Helaas kunnen we je die niet prijsgeven, maar we kunnen je altijd op weg helpen. Wanneer heeft het echtpaar elkaar ontmoet? Wat is iets wat ze graag samendoen? Wat is het grappigste wat ze ooit hebben meegemaakt samen? Wat zijn de plannen in de toekomst voor het echtpaar?

Spandoek trouwen tekst

Soms ben je een bom van inspiratie en gaat zo’n tekst verzinnen je heel goed af. Maar af en toe ben je inspiratieloos. Spandoekgigant is je helpende hand. Wij hebben een paar zinnen voor je op een rij gezet waarmee je misschien de touwtjes aan elkaar kunt knopen: • Liefde in de lucht! (Bruidspaar) gaat trouwen • Samen voor altijd begint vandaag. Gefeliciteerd, (bruidspaar) • Liefde is de mooiste reis, en vandaag beginnen we aan ons avontuur samen • Samen zijn we compleet - vandaag vieren we onze liefde • Twee harten, één liefde, een onvergetelijke dag

Een spandoek laten maken of zelf een spandoek ontwerpen

Misschien heb jij je eigen mooie spandoek al wel in elkaar gezet. Maar Spandoekgigant kan zich voorstellen dat dat ook niet altijd makkelijk is. Dat is begrijpelijk en daarom helpen wij je een handje, zodat jij je spandoek in no-time in elkaar hebt. Laten we beginnen met een achtergrond. We hebben er een paar voor je op een rij gezet waar je uit kunt kiezen. Als stap 2 kun je je tekst toevoegen en opmaken via de tekstverwerker op je computer of laptop. Als laatste upload je je eigen foto(‘s), laad je ze in vanaf je Facebookpagina of kies je een afbeelding uit ons Unsplash-archief. Je spandoek is helemaal klaar voor de bruiloft!

trouwen spandoek - 25 jaar getrouwd
trouwen spandoek - 50 jaar getrouwd
trouwen spandoek - just married

Spandoek op maat laten maken en andere opties

We hebben al een basisontwerp voor je spandoek vanaf 100 x 60 cm. Het grootste basisontwerp is standaard 250 x 150 cm. Wanneer je de ontwerptool opent, zie je dat je heel gemakkelijk de afmetingen kunt aanpassen. De maximale breedte voor je spandoek is 318 cm, de lengte is onbeperkt! Andere opties waar je tijdens het ontwerpen en bestellen uit kan kiezen, zijn het soort materiaal en de dikte daarvan. We houden ook rekening met het ophangen; zo kunnen we, indien gewenst, ringen plaatsen om de 30 of 50 cm of we snijden je poster alleen netjes af.

Waarom een spandoek via Spandoekgigant bestellen?

Bestel je spandoek al
vanaf €3,73
Volgende werkdag
levering mogelijk
Onze klanten geven
ons 5 sterren

Wanneer is jouw spandoek klaar?

Ben je bang dat het spandoek te laat is? No stress. Omdat wij alles in eigen huis produceren, kunnen we jouw spandoek nog dezelfde dag versturen naar jouw adres. Je kunt het zelfs dezelfde dag nog bij ons ophalen. Hoe fijn is dat! Wij hechten veel waarde aan snel handelen.

Vandaag nog een spandoek trouwen bestellen?

Wil jij ook goed voor de dag komen op de trouwdag van je dierbare? Ga dan voor een spandoek. Hoe leuk!

Kom je er niet helemaal uit?

Neem dan contact met ons op
Stel gerust je vraag aan onze spandoeken expert.Neem contact op