Pensioen spandoek nodig?

Maak eenvoudig je eigen spandoek!

Spandoek pensioen (laten) maken?

Na jaren van hard werken, toewijding en bijzondere momenten, is het moment aangebroken voor jouw collega, vriend(in) of familielid om de werkkleding te verruilen voor iets comfortabelers. Het pensioen staat voor de deur en wat is een betere manier om dit nieuwe hoofdstuk te verwelkomen met een fantastisch spandoek?

Spandoek pensioen 'Pensioen genieten'

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
Spandoek pensioen 'Willem, geniet van je pensioen'

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
Spandoek pensioen 'Frits'

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier

Wat zet je op een pensioen spandoek?

Heb je al een betekenisvolle boodschap in gedachten om de overgang naar het pensioen te markeren voor jouw collega, vriend(in) of familielid? Wij hebben al talloze inspirerende teksten en grappige anekdotes op pensioen spandoeken gedrukt. Helaas kunnen we die niet direct delen, maar we bieden graag enkele suggesties aan. Het belangrijkste is niet dat de tekst extreem origineel is, maar wel dat het een persoonlijk karakter heeft. Wat waren de meest betekenisvolle momenten samen met hem/haar? Welke herinneringen koester je? Zijn er wellicht uitdagende momenten geweest die hij/zij heeft overwonnen? Wat zijn de leukste momenten geweest samen?

Spandoek pensioen tekst

Geen fan van een persoonlijke boodschap? Dat kan! Hieronder staan zinnen genoteerd die jou inspireren: • Liefde in overvloed, dankbaar voor jullie. • Beste ouders, jullie zijn goud waard. • Mama en papa, jullie maken het verschil.

Een spandoek laten maken of zelf een spandoek ontwerpen

Daar gaan we dan! Jouw pensioen spandoek kun je door ons laten maken. Of ja: je kunt gebruik maken van onze galerij, waarin je prachtige afbeeldingen kunt vinden. Een mooie afbeelding uitgezocht? Check. Op naar de tekst en visuele elementen. Gelukt? Fijn. Klik op de bestelknop, vul je gegevens in en de bestelling komt zo snel mogelijk jouw kant op. Ben jij heel creatief? Leuk! Je kunt bij ons ook zelf een pensioen spandoek ontwerpen. Ben jij uiteindelijk tevreden met jouw eigen ontwerp? Cool! Bij ons kun je het ontwerp aanleveren. Dit doe je door het bestand op onze website te uploaden. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag.

Spandoek pensioen 'Pensioen genieten'
Spandoek pensioen 'Willem'
Spandoek pensioen 'Frits'

Spandoek pensioen op maat laten maken en andere opties

We hebben al een basisontwerp voor je spandoek vanaf 100 x 60 cm. Het grootste basisontwerp is standaard 250 x 150 cm. Wanneer je de ontwerptool opent, zie je dat je heel gemakkelijk de afmetingen kunt aanpassen. De maximale breedte voor je spandoek is 318 cm, de lengte is onbeperkt! Andere opties waar je tijdens het ontwerpen en bestellen uit kan kiezen, zijn het soort materiaal en de dikte daarvan. We houden ook rekening met het ophangen; zo kunnen we, indien gewenst, ringen plaatsen om de 30 of 50 cm of we snijden je poster alleen netjes af.

Waarom een spandoek via Spandoekgigant bestellen?

Bestel je spandoek al
vanaf €3,73
Volgende werkdag
levering mogelijk
Onze klanten geven
ons 5 sterren

Wanneer is jouw spandoek klaar?

Ben je bang dat het spandoek te laat is? No stress. Omdat wij alles in eigen huis produceren, kunnen we jouw spandoek nog dezelfde dag versturen naar jouw adres. Je kunt het zelfs dezelfde dag nog bij ons ophalen. Hoe fijn is dat! Wij hechten veel waarde aan snel handelen.

Vandaag nog een pensioen spandoek bestellen?

Een leven vol werk verdient een pensioen vol plezier. Bestel nu nog jouw spandoek om het feest compleet te maken.

Kom je er niet helemaal uit?

Neem dan contact met ons op
Stel gerust je vraag aan onze spandoeken expert.Neem contact op