Spandoek geboorte nodig?

Maak eenvoudig je eigen spandoek!

Spandoek geboorte (laten) maken?

Hoera, een baby! Misschien ben jij wel tante of oma of heeft je vriend of vriendin een baby gekregen. Dit moet natuurlijk gevierd worden. Babyspulletjes is leuk om te geven, maar wil jij net dat beetje extra’s geven? Dan hebben wij dé oplossing: een spandoek!

Spandoek geboorte 'Hoera Wim is geboren'

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
Spandoek geboorte 'Hoera Sophie is geboren'

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
Spandoek geboorte 'Hoera, Imke is geboren'

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier

Wat zet je op een geboorte spandoek?

Een geboorte is natuurlijk niet niks. Dat mag ook wel groots uitgepakt worden vinden wij. Maar ook als je het klein aan wil pakken, is een spandoek zeker een goede keuze. Het is niet alleen origineel, maar ook persoonlijk. Maar wat zet je op zo’n spandoek? Waar moet je beginnen? Spandoekgigant heeft al heel veel moois voorbij zien komen en mogen bedrukken. Helaas kunnen we dat niet met jullie delen, maar we kunnen jullie wel op weg helpen. Wanneer is het kindje geboren? Hoeveel weegt het kindje? Is het een jongetje of meisje?

Spandoek geboorte tekst

De ene keer heb je veel inspiratie, de andere keer zit je uren voor de computer of laptop. Heb jij hulp nodig? Spandoekgigant is je redding. We hebben een paar ideeën voor je op een rij gezet om je op weg te helpen: • Welkom op de wereld (naam baby)! • Roze of blauw, wij zijn dolblij met jou! • Ons kleine wonder is gearriveerd, welkom (naam van baby)! • Een nieuw lid van ons team: welkom (naam van baby)! • Hallo wereld, hier ben ik, (naam van baby) dan!

Een spandoek laten maken of zelf een spandoek ontwerpen

Het kan natuurlijk zijn dat je van jezelf al lekker creatief bent en dat je je eigen spandoek hebt ontworpen. Maar stel je bent uren en dagen bezig om zo’n spandoek in elkaar te flansen, dan heeft Spandoekgigant de oplossing. Je kunt in 3 stappen je spandoek klaar hebben zonder frustraties. Stap één is het kiezen van een achtergrond. Wij hebben er al een paar voor je op een rijtje gezet waar je uit kunt kiezen. Vervolgens kun je je tekst toevoegen en opmaken via de tekstverwerker op je computer of laptop. Als laatste stap upload je je eigen foto(‘s), laad je ze in vanaf je Facebookpagina of kies je een afbeelding uit ons Unsplash-archief. Klaar is Kees!

geboorte spandoek sophie
geboorte spandoek wim
geboorte spandoek imke

Spandoek op maat laten maken en andere opties

We hebben al een basisontwerp voor je spandoek vanaf 100 x 60 cm. Het grootste basisontwerp is standaard 250 x 150 cm. Wanneer je de ontwerptool opent, zie je dat je heel gemakkelijk de afmetingen kunt aanpassen. De maximale breedte voor je spandoek is 318 cm, de lengte is onbeperkt! Andere opties waar je tijdens het ontwerpen en bestellen uit kan kiezen, zijn het soort materiaal en de dikte daarvan. We houden ook rekening met het ophangen; zo kunnen we, indien gewenst, ringen plaatsen om de 30 of 50 cm of we snijden je poster alleen netjes af.

Waarom een spandoek via Spandoekgigant bestellen?

Bestel je spandoek al
vanaf €3,73
Volgende werkdag
levering mogelijk
Onze klanten geven
ons 5 sterren

Wanneer is jouw spandoek klaar?

Ben je bang dat het spandoek te laat is? No stress. Omdat wij alles in eigen huis produceren, kunnen we jouw geboorte spandoek nog dezelfde dag versturen naar jouw adres. Je kunt het zelfs dezelfde dag nog bij ons ophalen. Hoe fijn is dat! Wij hechten veel waarde aan snel handelen.

Vandaag nog een geboorte spandoek bestellen?

Geen idee wat je kunt geven, maar wel origineel willen zijn? Spandoekgigant is je oplossing! Bestel het snel!

Kom je er niet helemaal uit?

Neem dan contact met ons op
Stel gerust je vraag aan onze spandoeken expert.Neem contact op