Spandoek 60 jaar nodig?

Maak eenvoudig je eigen spandoek!

Spandoek 60 jaar (laten) maken?

Vandaag is de teller op 60 jaar gesprongen voor jouw vriend, vriendin of familielid. Er zijn wat extra rimpels bij gekomen de laatste jaren, maar hé, dat komt samen met extra wijsheid. Op naar de rollator en de grijze haren. Maar voordat we daar zijn, staat er natuurlijk eerst een knalfeest op de planning om deze 60 jaar te vieren. En hoe ga je dat doen? Natuurlijk met een tof spandoek!

spandoek 60 jaar met slingers

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
Spandoek 60 jaar met champagne

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
spandoek 60 jaar - biertje

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier

Wat zet je op een 60 jaar spandoek?

Met een spandoek van 60 jaar voeg je een extra persoonlijke touch toe. Heb je al een leuke spreuk bedacht om de jarige in het zonnetje te zetten? We hebben al veel grappige rijmpjes en gekke anekdotes op spandoeken gedrukt. Helaas kunnen we die niet zomaar delen, maar we geven graag wat tips. Het belangrijkste is niet dat het origineel is, maar wel dat het persoonlijk is. Wat voor streken haalden jullie vroeger samen uit? Heeft hij/zij bijzondere of grappige hobby's? Is hij/zij altijd de gangmaker op feestjes of is die persoon juist wat meer op de achtergrond?

Spandoek tekst 60 jaar tekst

60 jaar, maar weet je geen tekst voor op het spandoek? Geen probleem. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke teksten leuk zijn voor op het spandoek. Wij hebben de meest gekozen teksten voor jou hieronder neergezet: • Veel in het leven heb jij als zestiger al ervaren, soms bracht dat vreugde en soms grijze haren • De mooiste jaren van het leven beginnen elk jaar opnieuw • Zet de rollator maar vast klaar want naam is 60 jaar • Liever goud oud worden dan lang jong blijven. • Een toupetje hier, een gebitje daar… naam is 60 jaar • Onze naam is niet oud en versleten, hij/zij is alleen maar door de 60 gebeten • Dat geluk komt met de jaren, heb jij nu reeds ervaren. 60 jaar is niet aan je te zien en de beste tijd komt nog bovendien

Een spandoek laten maken of zelf een spandoek ontwerpen

Ben jij niet grafisch onderlegd? Geen probleem. Je hoeft geen designgoeroe te zijn om een vet spandoek te kunnen maken. Met onze handige ontwerptool kan iedereen een eigen spandoek ontwerpen. Wij hebben al een paar achtergronden gemaakt waar je uit kunt kiezen. Superhandig, toch? Het toevoegen en opmaken van tekst gaat zoals je gewend bent van de tekstverwerker op je computer. Daarna upload je je eigen foto(‘s), laad je ze in vanaf je Facebookpagina of kies je een afbeelding uit ons Unsplash-archief. Welke afbeelding(en) kies jij? Zo gepiept, toch? Heb je al een eigen ontwerp gemaakt? Leuk! Ook daarvan kunnen wij een spandoek maken. Via ‘bestand > bestand openen’ upload je gemakkelijk een eigen ontwerp voor jouw spandoek.

60 jaar spandoek met slingers
60 jaar spandoek met champagne
60 jaar spandoek met biertjes

Spandoek 60 jaar op maat laten maken en andere opties

We hebben al een basisontwerp voor je spandoek 60 jaar vanaf 100 x 60 cm. Het grootste basisontwerp is standaard 250 x 150 cm. Wanneer je de ontwerptool opent, zie je dat je heel gemakkelijk de afmetingen kunt aanpassen. De maximale breedte voor je spandoek 60 jaar is 318 cm, de lengte is onbeperkt! Andere opties waar je tijdens het ontwerpen en bestellen uit kan kiezen, zijn het soort materiaal en de dikte daarvan. We houden ook rekening met het ophangen; zo kunnen we, indien gewenst, ringen plaatsen om de 30 of 50 cm of we snijden je 60 jaar-poster alleen netjes af.

Waarom een spandoek via Spandoekgigant bestellen?

Bestel je spandoek al
vanaf €3,73
Volgende werkdag
levering mogelijk
Onze klanten geven
ons 5 sterren

Wanneer is jouw spandoek klaar?

Ben je bang dat het spandoek te laat is? No stress. Omdat wij alles in eigen huis produceren, kunnen we jouw spandoek nog dezelfde dag versturen naar jouw adres. Je kunt het zelfs dezelfde dag nog bij ons ophalen. Hoe fijn is dat! Wij hechten veel waarde aan snel handelen.

Vandaag nog een 60 jaar banner bestellen?

Ken je iemand die binnenkort 60 jaar wordt? Bestel dan eenvoudig, voordelig en snel je spandoek bij ons.

Kom je er niet helemaal uit?

Neem dan contact met ons op
Stel gerust je vraag aan onze spandoeken expert.Neem contact op