Spandoek 50 jaar nodig?

Maak eenvoudig je eigen spandoek!

Spandoek 50 jaar (laten) maken?

Een halve eeuw oud alweer. Dat is niet niks. Zijn de rimpels al een beetje zichtbaar? Heb je de rollator al bij de hand? Vast niet, maar we gaan al mooi die kant op. Voordat we die kant op gaan staat er natuurlijk wel een groot feest op de planning. Is jouw vriend, vriendin of familielid nou 50 jaar en wil jij deze in het zonnetje zetten? Maar heb je geen idee hoe? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: een supermooi spandoek!

spandoek 50 jaar met balonnen

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
spandoek 50 jaar met ballonnen en wijn

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
spandoek 50 jaar met 50 jaar in lichten

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
spandoek 50 jaar met ballonnen en slingers

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier

Wat zet je op een 50 jaar spandoek?

50 jaar is niet niks. Je hebt er al een halve eeuw opzitten. Daarom is een spandoek een geweldig plan. Je geeft dan echt iets persoonlijks. Weet jij al wat je op je spandoek gaat zetten? We hebben al veel moois erdoor gedrukt. Helaas kunnen we je dit niet prijsgeven, maar tips hebben we altijd en die willen we je met alle liefde geven. Het is niet erg als het niet origineel is. Persoonlijk, dat is waar het om gaat. Wat zijn de hobby’s van de jarige? Wat is iets wat jullie vroeger altijd deden? Houd de jarige job of jet van een feestje of ploft hij of zij liever op de bank?

Spandoek tekst 50 jaar

Je kent het wel: het ene moment ben je heel creatief en het andere moment heb je nul inspiratie. Dat kan natuurlijk ook met een spandoek voorkomen. Gelukkig hebben wij voor alles een oplossing. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij je gerust een handje helpen. Hieronder staan een paar voorbeelden die je wellicht op weg kunnen helpen. • Vijftig jaar jong en stralend, op naar de volgende vijftig • Eigenlijk ben je nog 25, maar dan met 25 jaar ervaring • Vijftig kaarsjes op de taart, vijftig redenen om te vieren • Halverwege tot honderd! Geniet van elke stap op de weg • 50 jaar hoera! Nu kan het leven pas echt beginnen

Een spandoek laten maken of zelf een spandoek ontwerpen

‘Voor een spandoek ontwerpen moet je creatief zijn.’ Nee hoor! Als je niet creatief bent kun je ook een spandoek maken. Met onze handige tools kunnen we er makkelijk voor zorgen dat jij je spandoek in een handomdraai gemaakt hebt. We beginnen met een achtergrond. We hebben wat ontwerpen voor je op een rijtje gezet waar je uit kunt kiezen. Handig hè? Dan gaan we door naar de tekst. De tekst kun je toevoegen en opmaken via de tekstverwerker op je computer. Vervolgens upload je je eigen foto(‘s), laad je ze in vanaf je Facebookpagina of kies je een afbeelding uit ons Unsplash-archief. De keuze is reuze en het spandoek is zo klaar!

50 jaar spandoek cadeau en slingers
50 jaar spandoek met biertje
50 jaar spandoek
50 jaar spandoek met slingers en balonnen

Spandoek 50 jaar op maat laten maken en andere opties

We hebben al een basisontwerp voor je spandoek 50 jaar vanaf 100 x 60 cm. Het grootste basisontwerp is standaard 250 x 150 cm. Wanneer je de ontwerptool opent, zie je dat je heel gemakkelijk de afmetingen kunt aanpassen. De maximale breedte voor je spandoek 50 jaar is 318 cm, de lengte is onbeperkt! Andere opties waar je tijdens het ontwerpen en bestellen uit kan kiezen, zijn het soort materiaal en de dikte daarvan. We houden ook rekening met het ophangen; zo kunnen we, indien gewenst, ringen plaatsen om de 30 of 50 cm of we snijden je 50 jaar-poster alleen netjes af.

Waarom een spandoek via Spandoekgigant bestellen?

Bestel je spandoek al
vanaf €3,73
Volgende werkdag
levering mogelijk
Onze klanten geven
ons 5 sterren

Wanneer is jouw spandoek klaar?

Ben je bang dat het spandoek te laat is? No stress. Omdat wij alles in eigen huis produceren, kunnen we jouw spandoek nog dezelfde dag versturen naar jouw adres. Je kunt het zelfs dezelfde dag nog bij ons ophalen. Hoe fijn is dat! Wij hechten veel waarde aan snel handelen.

Vandaag nog een 50 jaar spandoek kopen?

Ken je iemand die binnenkort 50 jaar wordt? Bestel dan eenvoudig, voordelig en snel je spandoek bij ons.

Kom je er niet helemaal uit?

Neem dan contact met ons op
Stel gerust je vraag aan onze spandoeken expert.Neem contact op