Spandoek 25 jaar nodig?

Maak eenvoudig je eigen spandoek!

Spandoek (laten) maken 25 jaar?

Woehoee, het moment is bijna aangebroken: je 25e verjaardag. Je bent oud genoeg om mee te tellen als ‘echte volwassene’, maar ook jong genoeg om je (af en toe) nog lekker onverantwoord te gedragen. I-de-aal. En weet je wat er veel wordt gedaan als mensen 25 jaar worden? Juist, een spandoek. Gekregen en opgezet door de familieleden en/of vrienden.

Spandoek 25 jaar met bier achtergrond

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
Spandoek 25 jaar met voetbal en biertjes

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
spandoek 25 jaar reislustig

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
spandoek 25 jaar met slingers

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier

Wat zet je op een 25 jaar spandoek?

Met een spandoek van 25 jaar voeg je een extra persoonlijke touch toe. Heb je al een leuke spreuk bedacht om de jarige in het zonnetje te zetten? We hebben al veel grappige rijmpjes en gekke anekdotes op spandoeken gedrukt. Helaas kunnen we die niet zomaar delen, maar we geven graag wat tips. Het belangrijkste is niet dat het origineel is, maar wel dat het persoonlijk is. Wat voor streken haalden jullie vroeger samen uit? Heeft hij/zij bijzondere of grappige hobby's? Is hij/zij altijd de gangmaker op feestjes of is die persoon juist wat meer op de achtergrond?

25 jaar spandoek tekst

Wil jij het liever niet zo persoonlijk schrijven? Kies dan uit het scala aan creatieve en pakkende spandoekteksten hieronder: • Hoera! 25 jaar! • Een kwart eeuw. • Happy 25th Birthday! • 25 en nog steeds jong. • 25 jaar en klaar om de wereld te veroveren! • Jubileum: 25 jaar vol avonturen! • Feest als een 25-jarige. • Trots op 25 jaar levenservaring! • Vier met ons: 25 jaar! • Het feest begint bij 25!

Een spandoek laten maken of zelf een spandoek ontwerpen

Ben jij niet grafisch onderlegd? Geen probleem. Je hoeft geen designgoeroe te zijn om een vet spandoek te kunnen maken. Met onze handige ontwerptool kan iedereen een eigen spandoek ontwerpen. Wij hebben al een paar achtergronden gemaakt waar je uit kunt kiezen. Superhandig, toch? Het toevoegen en opmaken van tekst gaat zoals je gewend bent van de tekstverwerker op je computer. Daarna upload je je eigen foto(‘s), laad je ze in vanaf je Facebookpagina of kies je een afbeelding uit ons Unsplash-archief. Welke afbeelding(en) kies jij? Heb je al een eigen ontwerp gemaakt? Leuk! Ook daarvan kunnen wij een spandoek maken. Via ‘ontwerp importeren’ upload je gemakkelijk een eigen ontwerp voor jouw spandoek.

spandoek 25 jaar sophie
spandoek 25 jaar maud
spandoek 25 jaar stef

Spandoek 25 jaar op maat laten maken en andere opties

We hebben al een basisontwerp voor je spandoek 25 jaar vanaf 100 x 60 cm. Het grootste basisontwerp is standaard 250 x 150 cm. Wanneer je de ontwerptool opent, zie je dat je heel gemakkelijk de afmetingen kunt aanpassen. De maximale breedte voor je spandoek 25 jaar is 318 cm, de lengte is onbeperkt! Andere opties waar je tijdens het ontwerpen en bestellen uit kan kiezen, zijn het soort materiaal en de dikte daarvan. We houden ook rekening met het ophangen; zo kunnen we, indien gewenst, ringen plaatsen om de 30 of 50 cm of we snijden je spandoek alleen netjes af.

Waarom een spandoek via Spandoekgigant bestellen?

Bestel je spandoek al
vanaf €3,73
Volgende werkdag
levering mogelijk
Onze klanten geven
ons 5 sterren

Wanneer is jouw spandoek klaar?

Ben je bang dat het spandoek te laat is? No stress. Wij hechten veel waarde aan snel handelen. Alles produceren wij in eigen huis, waardoor we jouw spandoek nog op dezelfde dag kunnen versturen naar jouw adres. Zelf je spandoek bij ons ophalen? Ook dat is mogelijk. Hoe fijn is dat!

Vandaag nog een 25 jaar spandoek kopen?

Ken je iemand die binnenkort 25 jaar wordt? Bestel dan eenvoudig, voordelig en snel je spandoek bij ons.

Kom je er niet helemaal uit?

Neem dan contact met ons op
Stel gerust je vraag aan onze spandoeken expert.Neem contact op