Spandoek voor Sinterklaas nodig?

Maak eenvoudig je eigen spandoek!

Spandoek voor Sinterklaas (laten) maken?

Yes, Sinterklaas en zijn Pieten zijn er weer! Het is tijd voor pepernoten, chocoladeletters, cadeautjes en de sinterklaasintocht. Over de sinterklaasoptocht gesproken: als je wilt dat de Sint jouw kant op komt tussen al die opwinding bij de optocht, is het een perfect idee om een banner welkom Sinterklaas te maken. Hiermee geef je Sinterklaas een warm welkom. Zo komt hij vast en zeker bij jou langs!

Sinterklaas sfeer

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
Sinterklaas 'Welkom Sinterklaas'

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
Sinterklaas kapoentje

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier

Wat zet je op een Sinterklaas spandoek?

Dit was slechts een voorbeeld. Maar je kunt ook een spandoek gebruiken voor als je een winkel hebt die speciale cadeautjes met Kerstmis aanbiedt. Of als je een kerstmarkt organiseert, is dit een uitgenodigde boodschap om bezoekers aan te trekken. Maar niet te vergeten: een traditionele wens voor het seizoen, zoals vrolijk kerstfeest, kan altijd.

Spandoek Sinterklaas tekst

Inspiratie genoeg zou je zeggen. Maar welke teksten kun je hierbij verzinnen? Dat vinden mensen vaak lastig. Daarvoor heb je ons. Wij hebben inspiratiezinnen voor je op een rijtje gezet: • Welkom Sinterklaas • Sinterklaas, kom bij ons langs • Hoera! Sinterklaas is weer in het land • Sinterklaas, we hebben er lang op gewacht • Samen vieren we het feest van Sinterklaas • Veel lekkers voor het paard van Sinterklaas

Een spandoek laten maken of zelf een spandoek ontwerpen

Daar gaan we dan! Jouw Sinterklaas spandoek kun je door ons laten maken. Of ja: je kunt gebruik maken van onze galerij, waarin je prachtige afbeeldingen kunt vinden. Een mooie afbeelding uitgezocht? Check. Op naar de tekst en visuele elementen. Gelukt? Fijn. Klik op de bestelknop, vul je gegevens in en de bestelling komt zo snel mogelijk jouw kant op. Ben jij heel creatief? Leuk! Je kunt bij ons ook zelf een Sinterklaas spandoek ontwerpen. Ben jij uiteindelijk tevreden met jouw eigen ontwerp? Cool! Bij ons kun je het ontwerp aanleveren. Dit doe je door het bestand op onze website te uploaden. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag.

Sinterklaas
Sinterklaas sfeer
Sinterklaas 'Welkom Sinterklaas'
Sinterklaas kapoentje

Spandoek op maat laten maken en andere opties

We hebben al een basisontwerp voor je spandoek vanaf 100 x 60 cm. Het grootste basisontwerp is standaard 250 x 150 cm. Wanneer je de ontwerptool opent, zie je dat je heel gemakkelijk de afmetingen kunt aanpassen. De maximale breedte voor je spandoek is 318 cm, de lengte is onbeperkt! Andere opties waar je tijdens het ontwerpen en bestellen uit kan kiezen, zijn het soort materiaal en de dikte daarvan. We houden ook rekening met het ophangen; zo kunnen we, indien gewenst, ringen plaatsen om de 30 of 50 cm of we snijden je Sinterklaas poster alleen netjes af.

Waarom een spandoek via Spandoekgigant bestellen?

Bestel je spandoek al
vanaf €3,73
Volgende werkdag
levering mogelijk
Onze klanten geven
ons 5 sterren

Wanneer is jouw spandoek klaar?

Ben je bang dat het spandoek te laat is? No stress. Omdat wij alles in eigen huis produceren, kunnen we jouw spandoek nog dezelfde dag versturen naar jouw adres. Je kunt het zelfs dezelfde dag nog bij ons ophalen. Hoe fijn is dat! Wij hechten veel waarde aan snel handelen.

Vandaag nog een Sinterklaas spandoek bestellen?

Wil je met Sinterklaas goed voor de dag komen? Zorg dan dat je snel een Sint banner ontwerpt en bestelt!

Kom je er niet helemaal uit?

Neem dan contact met ons op
Stel gerust je vraag aan onze spandoeken expert.Neem contact op