Spandoek 80 jaar nodig?

Maak eenvoudig je eigen spandoek!

Spandoek 80 jaar (laten) maken?

Dichterbij de 100 dan bij de 50 inmiddels. Hoera, 80 jaar! Inmiddels met pensioen en aan het genieten van het leven. Daar moet op geproost worden. Maar hoe ga je je vriend, vriendin of familielid nou goed in het zonnetje zetten? Wij hebben de oplossing: een spandoek!

spandoek 80 jaar  met slinger en balonnen

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
spandoek 80 jaar met bier achtergrond

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
Spandoek 80 jaar met ballonnen en oude man

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier

Wat zet je op een 80 jaar spandoek?

80 jaar alweer. Wat een leeftijd. Oud maar goud, zo zouden wij het zeggen. Genoeg te vertellen voor op een spandoek. Wij hebben al veel teksten mogen bewonderen en drukken. Helaas kunnen we die niet zomaar delen, maar we helpen je graag op weg. Wat zijn de hobby’s van de jarige? Wat is iets wat alleen jullie van elkaar weten? Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? Is de jarige een partyanimal of een bankhanger?

Spandoek 80 jaar tekst

Het kan af en toe zijn dat je echt geen inspiratie hebt. Gelukkig hebben wij wat voor je op een rij gezet om een beginnetje te maken. • 80 jaar: Oud maar goud • 80 jaar jong en nog steeds springlevend • Een bron van inspiratie voor ons allen • Op naar nog vele jaren van geluk, gezondheid en avontuur

Een spandoek laten maken of zelf een spandoek ontwerpen

Een spandoek helemaal naar eigen smaak maken of naar die van de jarige. Hoe super is dat? Gelukkig is Spandoekgigant jouw redding. Je wilt natuurlijk niet uren en dagen bezig zijn met zo’n spandoek. Gelukkig hebben wij hieraan gedacht. Met onze handige tools hebben wij alvast een paar achtergronden gemaakt waarmee je kunt starten. Tekst kun je toevoegen en opmaken met de tekstverwerker op je computer of laptop. Uiteindelijk upload je je eigen foto(‘s), laad je ze in vanaf je Facebookpagina of kies je een afbeelding uit ons Unsplash-archief en klaar is je geweldige spandoek!

80 jaar spandoek met ballonnen en slinger
80 jaar spandoek met bier achtergrond
80 jaar spandoek met oude man

Spandoek 80 jaar op maat laten maken en andere opties

We hebben al een basisontwerp voor je spandoek 80 jaar vanaf 100 x 60 cm. Het grootste basisontwerp is standaard 250 x 150 cm. Wanneer je de ontwerptool opent, zie je dat je heel gemakkelijk de afmetingen kunt aanpassen. De maximale breedte voor je spandoek 80 jaar is 318 cm, de lengte is onbeperkt. Andere opties waar je tijdens het ontwerpen en bestellen uit kan kiezen, zijn het soort materiaal en de dikte daarvan. We houden ook rekening met het ophangen; zo kunnen we, indien gewenst, ringen plaatsen om de 30 of 50 cm of we snijden je 80 jaar-poster alleen netjes af.

Waarom een spandoek via Spandoekgigant bestellen?

Bestel je spandoek al
vanaf €3,73
Volgende werkdag
levering mogelijk
Onze klanten geven
ons 5 sterren

Wanneer is jouw spandoek klaar?

Ben je bang dat het spandoek te laat is? No stress. Omdat wij alles in eigen huis produceren, kunnen we jouw spandoek nog dezelfde dag versturen naar jouw adres. Je kunt het zelfs dezelfde dag nog bij ons ophalen. Hoe fijn is dat! Wij hechten veel waarde aan snel handelen.

Vandaag nog een 80 jaar banner bestellen?

Iemand die er al zo’n lang en mooi leven op heeft zitten, verdient toch een spandoek? Precies, dat vinden wij ook! Bestel hem snel en eenvoudig bij Spandoekgigant!

Kom je er niet helemaal uit?

Neem dan contact met ons op
Stel gerust je vraag aan onze spandoeken expert.Neem contact op