Spandoek kampioen nodig?

Maak eenvoudig je eigen spandoek!

Spandoek kampioen (laten) maken?

Kampioenen! Jullie hebben het hele seizoen gestreden en dat werpt zijn vruchten af. De buitenwereld mag weten dat jullie kampioen zijn. Hoe kun je dit het beste doen buiten een leuk feestje om. Wij weten het wel: met een spandoek!

spandoek kampioen 2024

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
spandoek wij zijn kampioen

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
spandoek kampioen - champions league

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier

Wat zet je op een kampioen spandoek?

Je kunt echt van alles op een spandoek zetten als je kampioen bent. Je kunt er alleen trefwoorden op zetten bijvoorbeeld ‘kampioen 2024’, maar je kunt ook gebruik maken van hele zinnen. We nemen voetbal als voorbeeld. Hoe vaak is er gescoord? Wat was het beste moment van afgelopen seizoen? Wat is het grappigste wat jullie als team hebben meegemaakt?

Spandoek kampioen tekst

Soms is je inspiratie voor een spandoek ten einde raad. Spandoekgigant is hierop voorbereid. We hebben een paar voorbeelden voor je op een rij gezet waar bijvoorbeeld een beginnetje zou kunnen maken: • Glansrijk kampioen • Een team, één droom, één kampioenschap • Trots op onze kampioenen • Onze sterren, onze kampioenen • Vechten als kampioenen, winnen als legendes • Gefeliciteerd met jullie geweldige prestatie • Kampioenen, doorzetters, winnaars

Een spandoek laten maken of zelf een spandoek ontwerpen

Het kan zijn dat je zelf al een prachtig ontwerp hebt gemaakt, maar we kunnen ons voorstellen dat dat misschien moeilijk kan zijn. Daar komt Spandoekgigant om de hoek kijken. Wij helpen je om een fantastisch spandoek in elkaar te flansen binnen no-time. Allereerst kies je een achtergrond. We hebben er een paar voor je op een rij gezet waar je uit kunt kiezen. Vervolgens kun je je tekst toevoegen en opmaken met de tekstverwerker op je computer of laptop. Uiteindelijk upload je je eigen foto(‘s), laad je ze in vanaf je Facebookpagina of kies je een afbeelding uit ons Unsplash-archief en je spandoek is af!

kampioen spandoek
wij zijn kampioen spandoek
kampioen spandoek 2024

Spandoek op maat laten maken en andere opties

We hebben al een basisontwerp voor je kampioensspandoek vanaf 100 x 60 cm. Het grootste basisontwerp is standaard 250 x 150 cm. Wanneer je de ontwerptool opent, zie je dat je heel gemakkelijk de afmetingen kunt aanpassen. De maximale breedte voor je spandoek is 318 cm, de lengte is onbeperkt! Andere opties waar je tijdens het ontwerpen en bestellen uit kan kiezen, zijn het soort materiaal en de dikte daarvan. We houden ook rekening met het ophangen; zo kunnen we, indien gewenst, ringen plaatsen om de 30 of 50 cm of we snijden je poster alleen netjes af.

Waarom een spandoek via Spandoekgigant bestellen?

Bestel je spandoek al
vanaf €3,73
Volgende werkdag
levering mogelijk
Onze klanten geven
ons 5 sterren

Wanneer is jouw spandoek klaar?

Ben je bang dat het spandoek te laat is? No stress. Omdat wij alles in eigen huis produceren, kunnen we jouw spandoek nog dezelfde dag versturen naar jouw adres. Je kunt het zelfs dezelfde dag nog bij ons ophalen. Hoe fijn is dat! Wij hechten veel waarde aan snel handelen.

Vandaag nog een kampioen spandoek bestellen?

Al zin in dat kampioensfeest? Maak het compleet en bestel snel!

Kom je er niet helemaal uit?

Neem dan contact met ons op
Stel gerust je vraag aan onze spandoeken expert.Neem contact op