Spandoek Abraham nodig?

Maak eenvoudig je eigen spandoek!

Spandoek (laten) maken Abraham?

Binnenkort bereikt iemand in je omgeving de leeftijd van Abraham, een speciale mijlpaal. Stel je voor: je vriend, laten we hem Sjon noemen, komt na een lange werkdag thuis. Jullie wachten hem op met een spandoek boven de oprit. Verrassing! Zijn glimlach verdwijnt even wanneer hij een vergeten oude foto ziet. Gênant, maar voor jullie hilarisch. Hang ook zo'n Abraham spandoek op voor een komisch moment.

spandoek geslaagd met balonnen

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
Spandoek abraham met bier achtergrond

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
spandoek abraham met vlag

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
spandoek abraham met biertje

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
spandoek abraham met abraham animatie

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier

Wat zet je op een 50 jaar spandoek?

Met een Abraham spandoek voeg je een extra persoonlijke touch toe aan zijn vijftigste verjaardag. Heb je al een leuke spreuk bedacht om de jarige in het zonnetje te zetten? We hebben al veel grappige rijmpjes en gekke anekdotes op spandoeken gedrukt. Helaas kunnen we die niet zomaar delen, maar we geven graag wat tips. Het belangrijkste is niet dat het origineel is, maar wel dat het persoonlijk is. Wat voor streken haalden jullie vroeger samen uit? Heeft hij bijzondere of grappige hobby's? Is hij altijd de gangmaker op feestjes of is hij juist wat meer op de achtergrond?

Spandoek tekst 50 jaar man

Wil jij het liever niet zo persoonlijk schrijven? Kies dan uit het scala aan creatieve en pakkende spandoek Abraham teksten hieronder: • Hoera hoera, Abraham is nu 50 jaar! • Gefeliciteerd Abraham! Het leven begint bij 50, daarvoor doe je enkel onderzoek. • Abraham! Oud? Ben je bedonderd, 50 is de helft van 100. • Abraham wees niet bang: de volgende 50 jaren duren net zo lang • Zet de rollator maar vast klaar, Abraham is 50 jaar! • Het doet ons deugd, Abraham begint aan zijn tweede jeugd. • Bij Abraham is het wel gebleken, 50 jaar worden komt met gebreken • Het is raar maar waar, Abraham is 50 jaar. • Je kunt het niet aan hem zien maar Abraham is 5×10! • Onze Abraham is nog niet zo oud, maar hij krijgt het wel benauwd! • Abraham! Oud? Ben je gek, 50 is het nieuwe 30! • Vijftig is het nieuwe hoofdstuk in het boek van jouw leven, Abraham. Maak er een bestseller van!

Een spandoek laten maken of zelf een spandoek ontwerpen

Geen zin om uren achter de computer te zitten om te ontwerpen? Of heb je geen inspiratie? Probeer dan onze vaste kaders uit en voeg daar jouw eigen tekst aan toe. Ook vind je voorbeelden van spandoeken Abraham die eerder zijn gemaakt. Dan is een spandoek wel heel erg snel gemaakt en net zo origineel! Wil jij graag zelf een spandoek ontwerpen? Naar wens kun je tekst en feestelijke versieringen toevoegen van 50-borden, slingers en vlaggetjes tot tennisballen, muziekinstrumenten en kusjes. Met een breed scala aan iconen, figuren, symbolen, lettertypen en thema afbeeldingen kun je het zo gek maken als jij dat wil.

abraham spandoek met biertje
abraham spandoek met abraham animatie
abraham spandoek met vlag

Spandoek Abraham op maat laten maken en andere opties

We hebben al een basisontwerp voor je spandoek Abraham vanaf 100 x 60 cm. Het grootste basisontwerp is standaard 250 x 150 cm. Wanneer je de ontwerptool opent, zie je dat je heel gemakkelijk de afmetingen kunt aanpassen. De maximale breedte voor je spandoek Abraham is 318 cm, de lengte is onbeperkt! Andere opties waar je tijdens het ontwerpen en bestellen uit kan kiezen, zijn het soort materiaal en de dikte daarvan. We houden ook rekening met het ophangen; zo kunnen we, indien gewenst, ringen plaatsen om de 30 of 50 cm of we snijden je Abraham-poster alleen netjes af.

Waarom een spandoek via Spandoekgigant bestellen?

Bestel je spandoek al
vanaf €3,73
Volgende werkdag
levering mogelijk
Onze klanten geven
ons 5 sterren

Wanneer is jouw spandoek klaar?

Ben je bang dat het spandoek te laat is? No stress. Wij hechten veel waarde aan snel handelen. Alles produceren wij in eigen huis, waardoor we jouw spandoek nog op dezelfde dag kunnen versturen naar jouw adres. Zelf je spandoek bij ons ophalen? Ook dat is mogelijk. Hoe fijn is dat!

Vandaag nog een Abraham spandoek kopen?

Of je nu een familielid, vriend of collega hebt die binnenkort zijn 50e verjaardag viert, een spandoek Abraham is een fantastische manier om hem in het zonnetje te zetten.

Kom je er niet helemaal uit?

Neem dan contact met ons op
Stel gerust je vraag aan onze spandoeken expert.Neem contact op