Spandoek voor de kerst nodig?

Maak eenvoudig je eigen spandoek!

Spandoek voor de kerst (laten) maken?

Ho, ho, ho, de kerstdagen staan voor de deur en dat betekent maar één ding: het is tijd om de kerstversieringen uit de kast te halen en de gezelligheid te laten beginnen! Kerst is die magische tijd van het jaar waarin de huizen worden verlicht, de geuren van versgebakken lekkernijen de keuken vullen en familie en vrienden samenkomen om herinneringen te maken die een leven lang meegaan. Maar wat je ook kunt doen, iets unieks, is bijvoorbeeld een gaaf kerst spandoek maken.

spandoek kerst - sneeuwkristallen

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
spandoek kerst met cadeaus onder de kerstboom

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
spandoek kerst met de kerstman en kerstboom

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier

Wat zet je op een kerst spandoek?

Kerst spandoeken worden vaak gebruikt als decoratieve elementen in en rondom het huis, bijvoorbeeld aan de muur of voor de ramen. Maar je kunt ze ook gebruiken voor warme en vrolijke boodschappen aan bezoekers, vrienden en familie. Wat ook zeker niet vergeten mag worden is de feestelijke evenementen. Denk aan kerstfeesten, kerstmarkten en andere kerst gerelateerde evenementen waar deze spandoeken vaak gebruikt worden om de sfeer te versterken. Tot slot kan het gebruikt worden voor zakelijke promotie, verkoop van een kerstbomen spandoek of kerstvieringen in openbare ruimten. Maar wat zet je op zo’n spandoek? Een traditionele kerstgroet werkt altijd goed. Of een hartelijke wens voor iedereen die het spandoek ziet. Maar vergeet ook zeker niet om een reminder af te geven om te genieten van de speciale momenten tijdens deze kerstdagen.

Spandoek kerst tekst

Er zijn veel suggesties die je dus op een spandoek kunt zetten. Hieronder zie je tekstuele uitwerkingen van deze ideeën: • Vrolijk kerstfeest • Fijne feestdagen • Wij wensen jullie een vrolijke kerst • Kerstvreugde en liefde voor iedereen • Warmste wensen voor een vrolijk kerstfeest • Geniet van de kerstdagen en proost op een mooi nieuwjaar

Een spandoek laten maken of zelf een spandoek ontwerpen

Ben jij creatief? Leuk! Dan zou je zelf een spandoek kunnen ontwerpen. Maar heb jij weinig inspiratie? Dan helpen je we graag op weg. In drie stappen heb jij een supermooi spandoek in elkaar gezet! We beginnen met stap één. Dat is het kiezen van een achtergrond. Wij hebben er een paar voor je op een rij gezet waar je alleen maar uit hoeft te kiezen. Op naar stap twee. Hier kun je je tekst toevoegen en opmaken via de tekstverwerker op je computer of laptop. Als laatste stap upload je je eigen foto(‘s), laad je ze in vanaf je Facebookpagina of kies je een afbeelding uit ons Unsplash-archief. Easy!

Kerstcadeaus groen/rood
Kerstcadeaus rood/wit
Kerstcadeaus goud/wit

Spandoek op maat laten maken en andere opties

We hebben al een basisontwerp voor je spandoek vanaf 100 x 60 cm. Het grootste basisontwerp is standaard 250 x 150 cm. Wanneer je de ontwerptool opent, zie je dat je heel gemakkelijk de afmetingen kunt aanpassen. De maximale breedte voor je spandoek is 318 cm, de lengte is onbeperkt! Andere opties waar je tijdens het ontwerpen en bestellen uit kan kiezen, zijn het soort materiaal en de dikte daarvan. We houden ook rekening met het ophangen; zo kunnen we, indien gewenst, ringen plaatsen om de 30 of 50 cm of we snijden je poster alleen netjes af.

Waarom een spandoek via Spandoekgigant bestellen?

Bestel je spandoek al
vanaf €3,73
Volgende werkdag
levering mogelijk
Onze klanten geven
ons 5 sterren

Wanneer is jouw spandoek klaar?

Ben je bang dat het spandoek te laat is? No stress. Omdat wij alles in eigen huis produceren, kunnen we jouw spandoek nog dezelfde dag versturen naar jouw adres. Je kunt het zelfs dezelfde dag nog bij ons ophalen. Hoe fijn is dat! Wij hechten veel waarde aan snel handelen.

Vandaag nog een kerst spandoek bestellen?

Wil jij goed uitpakken tijdens de kerstdagen? Ga dan naar Spandoekgigant.nl en bestel snel een spandoek.

Kom je er niet helemaal uit?

Neem dan contact met ons op
Stel gerust je vraag aan onze spandoeken expert.Neem contact op