Spandoek 70 jaar nodig?

Maak eenvoudig je eigen spandoek!

Spandoek 70 jaar (laten) maken?

Al 70 jaar! Wat een mooie leeftijd. Je ziet wellicht wat rimpels, maar dat weerhoud je niet van een feestje. Dus, hoe gaan we dit aanpakken? Nou, wij hebben dé oplossing: met een spandoek!

spandoek 70 jaar kosten kaarsjes

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
spandoek 70 jaar - jonge roos

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
spandoek 70 jaar - bier klaarzetten

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier

Wat zet je op een 70 jaar spandoek?

Met 70 jaar heb je er al wat jaren opzitten. Veel geleerd, gevallen en weer opgestaan. Hoe mooi om je familielid, vriend of vriendin te verrassen met iets persoonlijks. Precies! Dat kan met een spandoek. Maar wat zet je op zo’n spandoek? Er zijn bij ons al genoeg teksten geland. Helaas kunnen we je die niet weggeven, maar niet getreurd. Wij kunnen je altijd een handje helpen. Het maakt niet uit of je origineel bent, zolang het maar persoonlijk blijft. Hoe heb je diegene ontmoet? Wat is iets wat jullie al jullie hele leven doen? Wat zijn de hobby’s van de jarige? Houd de jarige van een feestje of is hij/zij meer van de chillmodus?

Spandoek 70 jaar tekst

Soms zit het mee, soms zit het tegen en heb je geen inspiratie. No worries. Hier hebben wij ook rekening mee gehouden. Weet je geen leuke spandoektekst? Dan hebben wij er een paar onder elkaar gezet om je op weg te helpen: • In elke grijze haarlok en rimpel zit een prachtig verhaal. Gefeliciteerd met 70 jaar levenswijsheid • De beste jaren komen na 70. Blijf stralen, lachen en genieten • Op naar het volgende decennium van geluk, liefde en gezondheid. 70 is slechts het begin • Met 70 jaar op de teller ben je een levend bewijs dat leeftijd slechts een getal is. Vier het leven

Een spandoek laten maken of zelf een spandoek ontwerpen

Hoe gaaf is het als je je eigen spandoek kunt ontwerpen? Inderdaad, supergaaf! Je hebt het juiste adres gevonden, want hier kan dat. Om ervoor te zorgen dat je er geen uren en dagen mee bezig bent hebben wij handige tools gemaakt zodat jij je spandoek kan maken in een handomdraai. Laten we beginnen met een achtergrond. Hiervoor hebben we er al een paar op een rij gezet. Ideaal. Tekst kun je makkelijk toevoegen en opmaken via de tekstverwerker op je computer of laptop. Vervolgens upload je je eigen foto(‘s), laad je ze in vanaf je Facebookpagina of kies je een afbeelding uit ons Unsplash-archief. Klaar is je spandoek! Het kan natuurlijk ook zijn dat jij al je eigen ontwerp hebt gemaakt. Leuk! Ook daarvan kunnen wij een spandoek maken. Via ‘bestand > bestand openen’ upload je gemakkelijk een eigen ontwerp voor jouw spandoek.

70 jaar spandoek zet het bier maar klaar
70 jaar spandoek met tekst jonge roos
70 jaar spandoek met tekst kosten kaarsjes

Spandoek 70 jaar op maat laten maken en andere opties

We hebben al een basisontwerp voor je spandoek 70 jaar vanaf 100 x 60 cm. Het grootste basisontwerp is standaard 250 x 150 cm. Wanneer je de ontwerptool opent, zie je dat je heel gemakkelijk de afmetingen kunt aanpassen. De maximale breedte voor je spandoek 70 jaar is 318 cm, de lengte is onbeperkt Andere opties waar je tijdens het ontwerpen en bestellen uit kan kiezen, zijn het soort materiaal en de dikte daarvan. We houden ook rekening met het ophangen; zo kunnen we, indien gewenst, ringen plaatsen om de 30 of 50 cm of we snijden je 70 jaar-poster alleen netjes af.

Waarom een spandoek via Spandoekgigant bestellen?

Bestel je spandoek al
vanaf €3,73
Volgende werkdag
levering mogelijk
Onze klanten geven
ons 5 sterren

Wanneer is jouw spandoek klaar?

Ben je bang dat het spandoek te laat is? No stress. Omdat wij alles in eigen huis produceren, kunnen we jouw spandoek nog dezelfde dag versturen naar jouw adres. Je kunt het zelfs dezelfde dag nog bij ons ophalen. Hoe fijn is dat! Wij hechten veel waarde aan snel handelen.

Vandaag nog een 70 jaar banner bestellen?

Ken je iemand die een spandoek verdient? Wij zijn blij je te helpen!

Kom je er niet helemaal uit?

Neem dan contact met ons op
Stel gerust je vraag aan onze spandoeken expert.Neem contact op