Spandoek 30 jaar nodig?

Maak eenvoudig je eigen spandoek!

Spandoek 30 jaar (laten) maken?

Als er iemand jarig is dan wil je diegene flink verrassen. Natuurlijk helemaal als het om een mijlpaalverjaardag gaat. En 30 jaar worden is nou nét zo’n mijlpijlverjaardag. Het verrassen of in de maling nemen van zo’n jarige moet natuurlijk wel op een leuke manier en met een beetje humor. Hoe? Met een spandoek.

spandoek 30 jaar voetbal en bier

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
Spandoek 30 jaar op stenen

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
spandoek 30 jaar

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier

Wat zet je op een 30 jaar spandoek?

Met een te gek spandoek van 30 jaar geef je het feestje een extra persoonlijke touch. Heb je al een toffe spreuk bedacht? We hebben al heel wat grappige rijmpjes en gekke anekdotes op spandoeken voorbij zien komen. Helaas mogen we dit niet delen, maar we geven je graag wat tips. Het draait allemaal om een persoonlijk tintje. Denk eens aan streken die jullie vroeger samen uithaalden. Of wat dacht je van die bijzondere of hilarische hobby’s van vroeger? Zorg ervoor dat de tekst persoonlijk en daardoor uniek is. Met welk persoonlijk tintje ga jij hem of haar laten verrassen en laten lachen?

Spandoek 30 jaar tekst

Vind je het lastig om een 30 jaar spandoek tekst te verzinnen? Bekijk de kant-en-klare teksten hieronder en doe inspiratie op. • 30 is niet oud, het is jongvolwassen. • Je bent niet echt 30, je bent 18 jaar met 12 jaar ervaring! • 30 is een mooi rond getal, laten we hopen dat het niet overeenkomt met jouw figuur • Maak je geen zorgen omdat je 30 bent, het leven begint toch pas op 40 • De eerste dertig jaar van de kindertijd zijn altijd de moeilijkste • 30 jaar is niet erg. 35 is de leeftijd waarop een vrouw de ergste dwaasheden kan doen. • Op 21 geef je vol gas, op 30 heb je eindelijk het rempedaal gevonden • Hiep hoera, naam is 30 jaar!

Een spandoek laten maken of zelf een spandoek ontwerpen

Bij ons heb je een ruime keuze aan standaard ontwerpen die je volledig naar jouw wensen kunt aanpassen. Maar nog beter: je kunt ook je eigen spandoek ontwerpen! Niemand kent de 30-jarige immers beter dan jij, dus je weet als geen ander wat er op het spandoek moet staan. Laat je creativiteit de vrije loop en maak gebruik van onze fotobibliotheek om een achtergrond te kiezen, waar je vervolgens jouw tekst en details kunt toevoegen. Of, als je al een ontwerp hebt gemaakt, kunnen we dit rechtstreeks op een spandoek drukken voor de 30-jarige.

spandoek 30 jaar balonnen
spandoek 30 jaar voetbal en bier
spandoek 30 jaar op stenen
spandoek 30 jaar film

Spandoek 30 jaar op maat laten maken en andere opties

We hebben al een basisontwerp voor je spandoek 30 jaar vanaf 100 x 60 cm. Het grootste basisontwerp is standaard 250 x 150 cm. Wanneer je de ontwerptool opent, zie je dat je heel gemakkelijk de afmetingen kunt aanpassen. De maximale breedte voor je spandoek 30 jaar is 318 cm, de lengte is onbeperkt! Andere opties waar je tijdens het ontwerpen en bestellen uit kan kiezen, zijn het soort materiaal en de dikte daarvan. We houden ook rekening met het ophangen; zo kunnen we, indien gewenst, ringen plaatsen om de 30 of 50 cm of we snijden je 30 jaar-poster alleen netjes af.

Waarom een spandoek via Spandoekgigant bestellen?

Bestel je spandoek al
vanaf €3,73
Volgende werkdag
levering mogelijk
Onze klanten geven
ons 5 sterren

Wanneer is jouw spandoek klaar?

Ben je bang dat het spandoek te laat is? No stress. Omdat wij alles in eigen huis produceren, kunnen we jouw spandoek nog dezelfde dag versturen naar jouw adres. Je kunt het zelfs dezelfde dag nog bij ons ophalen. Hoe fijn is dat! Wij hechten veel waarde aan snel handelen.

Vandaag nog een 30 jaar spandoek kopen?

Leuk dat wij jou kunnen gaan helpen met dit spandoek. Bestellen is snel en eenvoudig gedaan.

Kom je er niet helemaal uit?

Neem dan contact met ons op
Stel gerust je vraag aan onze spandoeken expert.Neem contact op