Spandoek dranghek nodig?

Maak eenvoudig je eigen spandoek!

Spandoek voor dranghekken (laten) maken?

Je ontkomt er bijna niet aan op een festival: dranghekken. Deze worden vaak gebruikt als fietsenstallingen of om een podium af te schermen. Maar een dranghek op zichzelf is zo saai. Gelukkig weten wij hoe je zo’n dranghek net dat beetje extra’s kan geven: met een spandoek!

Spandoek dranghek 'entree'

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
Spandoek dranghek 'party'

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
Spandoek dranghek 'welkom'

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier

Wat zet je op een spandoek voor een dranghek?

Een spandoek op een dranghek. Je kunt er genoeg op kwijt. Bij hardloopwedstrijden bijvoorbeeld wordt het vaak gebruikt voor reclame. Daarnaast wordt het regelmatig gebruikt voor wegwijzing bij festivals. Maar wat kan er nog meer op zulke spandoeken? Je leest het hieronder.

Spandoek dranghek tekst

Er zijn zoveel mogelijkheden wat je allemaal op een spandoek voor een dranghek kunt zetten. Om je een idee te geven, hebben wij hieronder en paar dingen voor je op een rijtje gezet: • Evenementinformatie • Bedankje • Route- of parkeerinstructies • Contactgegevens • Sponsorinformatie • Naam van een bedrijf of organisatie • Welkomstboodschap • Jubileum

Een spandoek laten maken of zelf een spandoek ontwerpen

Wij hebben handige tools zonder dat je er geen uren en dagen mee bezig bent. Laten we beginnen met het kiezen van een achtergrond. Wij hebben er een paar voor je op een rij gezet, je hoeft alleen maar te kiezen. Bij stap twee kun je je tekst toevoegen en opmaken via de tekstverwerker op je computer of laptop. Bij stap drie upload je je eigen foto(‘s), laad je ze in vanaf je Facebookpagina of kies je een afbeelding uit ons Unsplash-archief en je bent klaar!

Spandoek dranghek 'entree'
Spandoek dranghek 'party'
Spandoek dranghek 'welkom'

Spandoek op maat laten maken en andere opties

We hebben al een basisontwerp voor je spandoek vanaf 100 x 60 cm. Het grootste basisontwerp is standaard 250 x 150 cm. Wanneer je de ontwerptool opent, zie je dat je heel gemakkelijk de afmetingen kunt aanpassen. De maximale breedte voor je spandoek is 318 cm, de lengte is onbeperkt! Andere opties waar je tijdens het ontwerpen en bestellen uit kan kiezen, zijn het soort materiaal en de dikte daarvan. We houden ook rekening met het ophangen; zo kunnen we, indien gewenst, ringen plaatsen om de 30 of 50 cm of we snijden je poster alleen netjes af.

Waarom een spandoek via Spandoekgigant bestellen?

Bestel je spandoek al
vanaf €3,73
Volgende werkdag
levering mogelijk
Onze klanten geven
ons 5 sterren

Wanneer is jouw spandoek klaar?

Ben je bang dat het spandoek te laat is? No stress. Omdat wij alles in eigen huis produceren, kunnen we jouw spandoek nog dezelfde dag versturen naar jouw adres. Je kunt het zelfs dezelfde dag nog bij ons ophalen. Hoe fijn is dat! Wij hechten veel waarde aan snel handelen.

Vandaag nog een dranghek spandoek bestellen?

Je reclame willen showen, maar weet je niet hoe? Bestel snel je dranghek spandoek via Spandoekgigant!

Kom je er niet helemaal uit?

Neem dan contact met ons op
Stel gerust je vraag aan onze spandoeken expert.Neem contact op