Spandoek 65 jaar nodig?

Maak eenvoudig je eigen spandoek!

Spandoek 65 jaar (laten) maken?

65 jaar? Dat is 60 jaar met vijf jaar extra op de teller! Je hebt al heel wat levenservaring opgedaan en je nadert langzaam de 70. Misschien beginnen die grijze haren te verschijnen en lonkt het pensioen ook al om de hoek. Maar één ding staat vast: het is tijd om te feesten. Maar hoe ga je dat aanpakken? Wij hebben dé oplossing: met een tof spandoek!

spandoek 65 jaar met champagne

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
spandoek 65 jaar met ballonnen en slingers

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
spandoek 65 jaar met slogan

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier

Wat zet je op een 65 jaar spandoek?

Met een spandoek voor iemand die 65 jaar wordt geef je iemand iets persoonlijks. Maar wat zet je erop? Dat is de grote vraag. Vele mooie verhalen hebben we al mogen drukken en bewonderen. Helaas kunnen we jou die niet prijsgeven, maar we kunnen je wel op weg helpen. Denk bijvoorbeeld aan hoe je elkaar hebt ontmoet. Wat zijn zijn/haar hobby’s en wat voor werk doet hij of zij? Wat is iets dat jullie altijd samendoen? Is hij of zij een feestbeest of houd hij of zij het liever rustig? Het is niet erg als het niet per se origineel is, zolang het maar persoonlijk is.

Spandoek 65 jaar tekst

Het kan zijn dat je echt geen inspiratie hebt of niet weet hoe je moet beginnen. Gelukkig hebben wij genoeg gezien en hebben we wat inspiratie voor je op een rijtje gezet: • 65 jaar is 60 jaar met vijf jaar ervaring. • 65 jaar en met pensioen. Kortom: de jonge jaren weer opnieuw beleven. • 65 en nog steeds in de bloei van het leven • Op naar de volgende 65 jaar vol avonturen • Leef, lach, geniet, want 65 is prachtig • 65 jaar jong en klaar voor nieuwe uitdagingen • Een leven van 65 jaar, vol herinneringen en liefde • Je bent niet ouder, maar beter geworden, 65 jaar lang • 65 kaarsen, 65 wensen, een leven vol vreugde

Een spandoek laten maken of zelf een spandoek ontwerpen

Je eigen spandoek ontwerpen. Hoe gaaf is dat? Gelukkig zit je bij ons goed. De handige tools zorgen ervoor dat jij je spandoek in een handomdraai hebt gemaakt. Allereerst kies je je achtergrond. Wij hebben er al een paar voor je op een rij gezet. Handig hè? De tekst kun je toevoegen en opmaken via de tekstverwerker op je computer. Vervolgens upload je je eigen foto(‘s), laad je ze in vanaf je Facebookpagina of kies je een afbeelding uit ons Unsplash-archief. Genoeg keuze en de klus is zo geklaard. Hopsa! Het kan natuurlijk ook zijn dat jij al je eigen ontwerp hebt gemaakt. Leuk! Ook daarvan kunnen wij een spandoek maken. Via ‘bestand > bestand openen’ upload je gemakkelijk een eigen ontwerp voor jouw spandoek.

65 jaar spandoek met champagne
65 jaar spandoek met ballonnen
65 jaar spandoek met slogan

Spandoek 65 jaar op maat laten maken en andere opties

We hebben al een basisontwerp voor je spandoek 65 jaar vanaf 100 x 60 cm. Het grootste basisontwerp is standaard 250 x 150 cm. Wanneer je de ontwerptool opent, zie je dat je heel gemakkelijk de afmetingen kunt aanpassen. De maximale breedte voor je spandoek 65 jaar is 318 cm, de lengte is onbeperkt! Andere opties waar je tijdens het ontwerpen en bestellen uit kan kiezen, zijn het soort materiaal en de dikte daarvan. We houden ook rekening met het ophangen; zo kunnen we, indien gewenst, ringen plaatsen om de 30 of 50 cm of we snijden je 65 jaar-poster alleen netjes af.

Waarom een spandoek via Spandoekgigant bestellen?

Bestel je spandoek al
vanaf €3,73
Volgende werkdag
levering mogelijk
Onze klanten geven
ons 5 sterren

Wanneer is jouw spandoek klaar?

Ben je bang dat het spandoek te laat is? No stress. Omdat wij alles in eigen huis produceren, kunnen we jouw spandoek nog dezelfde dag versturen naar jouw adres. Je kunt het zelfs dezelfde dag nog bij ons ophalen. Hoe fijn is dat! Wij hechten veel waarde aan snel handelen.

Vandaag nog een 65 jaar banner bestellen?

Ken je iemand die een spandoek verdient? Wij zijn blij je te helpen!

Kom je er niet helemaal uit?

Neem dan contact met ons op
Stel gerust je vraag aan onze spandoeken expert.Neem contact op