Spandoek bouwhek nodig?

Maak eenvoudig je eigen spandoek!

Spandoek voor bouwhekken (laten) maken?

Bouwhekken met een spandoek eraan: je ziet ze voornamelijk op bouwplaatsen, bij festivals en tentfeesten. Heb jij ook een spandoek nodig voor een bouwhek? Dan is Spandoekgigant jouw redding.

Spandoek bouwhek 'nieuwe appartementen'

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
Spandoek bouwhek 'toekomst'

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
Spandoek bouwhek 'wonen'

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier

Wat zet je op een spandoek voor een bouwhek?

Op een spandoek voor een bouwhek kun je van alles zetten. Bij festivals wordt het vaak gebruikt om bijvoorbeeld sponsoren van het festival te laten zien of voor reclames van andere festivals. Buiten festivals worden ze ook ergens anders voor gebruikt. Waarvoor? Dat lees je hieronder.

Spandoek bouwhek tekst

Bouwhekdoeken kom je dus regelmatig tegen, maar wat kun je er nog meer op zetten? Spandoekgigant heeft wat inspiratie voor op een rijtje gezet: • Bedrijfsnaam en logo • Contactgegevens • Reclame • Instructies voor bezoekers • Jubileum

Een spandoek laten maken of zelf een spandoek ontwerpen

Wellicht heb jij je spandoek zelf al ontworpen. Kom je er niet uit? Spandoekgigant heeft handige tools voor jou op een rijtje gezet zodat je je bouwhekdoek binnen no-time klaar hebt. We beginnen met een achtergrond. Die hoef je alleen maar uit te kiezen. Daarna kun je je tekst toevoegen en opmaken via de tekstverwerker op je computer of laptop. Als laatste stap upload je je eigen foto(‘s), laad je ze in vanaf je Facebookpagina of kies je een afbeelding uit ons Unslash-archief en klaar is Kees!

Spandoek bouwhek 'nieuwe appartementen'
Spandoek bouwhek 'toekomst'
Spandoek bouwhek 'wonen'

Spandoek op maat laten maken en andere opties

We hebben al een basisontwerp voor je spandoek vanaf 100 x 60 cm. Het grootste basisontwerp is standaard 250 x 150 cm. Wanneer je de ontwerptool opent, zie je dat je heel gemakkelijk de afmetingen kunt aanpassen. De maximale breedte voor je spandoek is 318 cm, de lengte is onbeperkt! Andere opties waar je tijdens het ontwerpen en bestellen uit kan kiezen, zijn het soort materiaal en de dikte daarvan. We houden ook rekening met het ophangen; zo kunnen we, indien gewenst, ringen plaatsen om de 30 of 50 cm of we snijden je poster alleen netjes af.

Waarom een spandoek via Spandoekgigant bestellen?

Bestel je spandoek al
vanaf €3,73
Volgende werkdag
levering mogelijk
Onze klanten geven
ons 5 sterren

Wanneer is jouw spandoek klaar?

Ben je bang dat het spandoek te laat is? No stress. Omdat wij alles in eigen huis produceren, kunnen we jouw spandoek nog dezelfde dag versturen naar jouw adres. Je kunt het zelfs dezelfde dag nog bij ons ophalen. Hoe fijn is dat! Wij hechten veel waarde aan snel handelen.

Vandaag nog een bouwhek spandoek bestellen?

Je reclame goed laten zien, maar weet je niet hoe? Wij wel! Spandoekgigant is jouw oplossing. Bestel het snel!

Kom je er niet helemaal uit?

Neem dan contact met ons op
Stel gerust je vraag aan onze spandoeken expert.Neem contact op