Spandoek steigers nodig?

Maak eenvoudig je eigen spandoek!

Spandoek voor steigers (laten) maken?

Wanneer je actief bent op een bouwterrein, is het vanzelfsprekend dat je niet alleen je bedrijfsvoertuigen wilt laten zien, maar ook duidelijk wilt maken dat jouw team hier hard aan het werk is. En wat is er nu beter geschikt om deze boodschap kracht bij te zetten dan een opvallend spandoek?

Steiger spandoek 'toekomst'

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
Steiger spandoek 'schoenen outlet'

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier
Steiger spandoek 'personeel'

Standaard formaat

250 x 150

Andere formaten mogelijk

Al vanaf

€33,38

Bestel hier

Wat zet je op een steiger spandoek?

Met zo’n spandoek kun je niet alleen je aanwezigheid aankondigen, maar ook je trots en toewijding tonen aan het project dat je aan het uitvoeren bent. Het is belangrijk om de boodschap op het spandoek helder en beknopt te houden, zodat voorbijgangers het gemakkelijk kunnen begrijpen. Zorg er ook voor dat het spandoek goed zichtbaar en leesbaar is, zelfs vanaf een afstand.

Spandoek steiger tekst

Er zijn veel suggesties die je op een spandoek voor een steiger kunt zetten. Om je (eventueel) op weg te helpen heeft Spandoekgigant er een paar verzameld: • Contactgegevens • Bouwprojectinformatie • Inspirerende citaten • Bouwvordering • Bedrijfsnaam en logo • Veiligheidsinstructies

Een spandoek laten maken of zelf een spandoek ontwerpen

Creatief is iedereen op zijn of haar manier. Zo kan de een heel goed een spandoek in elkaar zetten en de ander is er uren en dagen mee bezig. Spandoekgigant heeft voor de mensen die er uren en dagen mee bezig zijn, handige tools in huis om zo’n mooi steiger spandoek in een handomdraai te maken. Stap één is een achtergrond uitkiezen. Spandoekgigant heeft er een paar voor je op een rij gezet. Als tweede kun je je tekst makkelijk toevoegen en opmaken via de tekstverwerker op je computer of laptop. Bij stap drie upload je je eigen foto(‘s), laad je ze in vanaf je Facebookpagina of kies je een afbeelding uit ons Unsplash-archief en klaar is Kees!

Spandoek steiger 'bouwen'
Spandoek steiger 'outlet'
Spandoek steiger 'personeel'

Spandoek op maat laten maken en andere opties

We hebben al een basisontwerp voor je spandoek vanaf 100 x 60 cm. Het grootste basisontwerp is standaard 250 x 150 cm. Wanneer je de ontwerptool opent, zie je dat je heel gemakkelijk de afmetingen kunt aanpassen. De maximale breedte voor je spandoek is 318 cm, de lengte is onbeperkt! Andere opties waar je tijdens het ontwerpen en bestellen uit kan kiezen, zijn het soort materiaal en de dikte daarvan. We houden ook rekening met het ophangen; zo kunnen we, indien gewenst, ringen plaatsen om de 30 of 50 cm of we snijden je poster alleen netjes af.

Waarom een spandoek via Spandoekgigant bestellen?

Bestel je spandoek al
vanaf €3,73
Volgende werkdag
levering mogelijk
Onze klanten geven
ons 5 sterren

Wanneer is jouw spandoek klaar?

Ben je bang dat het spandoek te laat is? No stress. Omdat wij alles in eigen huis produceren, kunnen we jouw spandoek nog dezelfde dag versturen naar jouw adres. Je kunt het zelfs dezelfde dag nog bij ons ophalen. Hoe fijn is dat! Wij hechten veel waarde aan snel handelen.

Vandaag nog een steiger spandoek bestellen?

Je reclame willen showen, maar weet je niet hoe? Bestel snel je steiger spandoek via Spandoekgigant!

Kom je er niet helemaal uit?

Neem dan contact met ons op
Stel gerust je vraag aan onze spandoeken expert.Neem contact op