Kerst of oud en nieuw header.

Klik op één van de onderstaande templates en bestel je eigen Kerst of Oud en Nieuw spandoek binnen enkele minuten!

Merry Christmas: Maak nu je eigen op maat gemaakte kerstbanner!

Ho, ho, ho, de kerstdagen staan voor de deur en dat betekent maar één ding: het is tijd om de kerstversieringen uit de kast te halen en de gezelligheid te laten beginnen! Kerst is die magische tijd van het jaar waarin de huizen worden verlicht, de geuren van versgebakken lekkernijen de keuken vullen en familie en vrienden samenkomen om herinneringen te maken die een leven lang meegaan. Maar wat je ook kunt doen, is bijvoorbeeld een gaaf kerst spandoek maken.

Waarvoor gebruik je een kerst spandoek?

Kerst spandoeken worden vaak gebruikt als decoratieve elementen in en rondom het huis, bijvoorbeeld aan de muur of voor de ramen. Maar je kunt ze ook gebruiken voor warme en vrolijke boodschappen aan bezoekers, vrienden en familie. Wat ook zeker niet vergeten mag worden is de feestelijke evenementen. Denk aan kerstfeesten, kerstmarkten en andere kerst gerelateerde evenementen waar deze spandoeken vaak gebruikt worden om de sfeer te versterken. Tot slot kan het gebruikt worden voor zakelijke promotie, verkoop van een kerstbomen spandoek of kerstvieringen in openbare ruimten.

Wat zet je op zo’n spandoek?

Maar wat zet je op zo’n spandoek? Een traditionele kerstgroet werkt altijd goed. Of een hartelijke wens voor iedereen die het spandoek ziet. Maar vergeet ook zeker niet om een reminder af te geven om te genieten van de speciale momenten tijdens deze kerstdagen.

Spandoek kerst tekst

Er zijn veel suggesties die je dus op een spandoek kunt zetten. Hieronder zie je tekstuele uitwerkingen van deze ideeën:

  • "Vrolijk kerstfeest"
  • "Fijne feestdagen"
  • "Wij wensen jullie een vrolijke kerst"
  • "Kerstvreugde en liefde voor iedereen"
  • "Warmste wensen voor een vrolijk kerstfeest"
  • "Geniet van de kerstdagen en proost op een mooi nieuwjaar"

Een kerst spandoek laten maken of zelf ontwerpen

Ben jij creatief? Leuk! Dan zou je zelf een spandoek kunnen ontwerpen. Maar heb jij weinig inspiratie? Dan helpen je we graag op weg. In drie stappen heb jij een supermooi spandoek in elkaar gezet! We beginnen met stap één. Dat is het kiezen van een achtergrond. Wij hebben er een paar voor je op een rij gezet waar je alleen maar uit hoeft te kiezen. Op naar stap twee. Hier kun je je tekst toevoegen en opmaken via de tekstverwerker op je computer of laptop. Als laatste stap upload je je eigen foto(‘s), laad je ze in vanaf je Facebookpagina of kies je een afbeelding uit ons Unsplash-archief. Easy!

Spandoek kerst of oud en nieuw op maat laten maken en andere opties

We hebben al een basisontwerp voor je spandoek vanaf 100 x 60 cm. Het grootste basisontwerp is standaard 250 x 150 cm. Wanneer je de ontwerptool opent, zie je dat je heel gemakkelijk de afmetingen kunt aanpassen. De maximale breedte voor je spandoek is 318 cm, de lengte is onbeperkt!

Andere opties waar je tijdens het ontwerpen en bestellen uit kan kiezen, zijn het soort materiaal en de dikte daarvan. We houden ook rekening met het ophangen; zo kunnen we, indien gewenst, ringen plaatsen om de 30 of 50 cm of we snijden je poster alleen netjes af.

Waarom een kerst spandoek via Spandoekgigant bestellen?

Bestel je spandoek al
vanaf €3,73
Je spandoek wordt de
volgende dag geleverd
Onze klanten geven
ons 5 sterren

Wanneer is jouw kerst spandoek klaar?

Ben je bang dat het spandoek te laat is? No stress. Omdat wij alles in eigen huis produceren, kunnen we jouw spandoek nog dezelfde dag versturen naar jouw adres. Je kunt het zelfs dezelfde dag nog bij ons ophalen. Hoe fijn is dat! Wij hechten veel waarde aan snel handelen.

Kerst of oud en nieuw header.

Vandaag nog een kerst spandoek bestellen?

Wil jij goed uitpakken tijdens de kerstdagen? Ga dan naar Spandoekgigant.nl en bestel snel een spandoek.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!