Tuinposter strand

Waarom De Spandoekgigant?
 • Goedkoop spandoek

  Je eigen spandoeken al vanaf €3,95 bij De Spandoekgigant!

 • Spoedbestelling?

  Voor 13:00 besteld, vandaag verstuurd!

 • Vertrouwde kwaliteit

  Ruim 30.000 tevreden klanten gingen je voor!

Een strand tuinposter bestellen?

In de zoekbalk van Google tikt u de woorden “tuinposter strand” in. U heeft een duidelijk doel voor ogen. Of u nu een strandfeestje gaat organiseren of “gewoon” uw tuin wilt opvrolijken met een mooie print. Voor beide situaties heeft De Spandoekgigant de juiste materialen in huis. Zo kunt u optimaal van uw strand genieten. Ontwerp uw tuinposter of tuindoek zelf of kies uit één van onze eigen thema’s, waaronder: het strand!

Strand tuinposter zelf ontwerpen

Sommige klanten hebben – voordat zij een bestelling plaatsen – al een duidelijk beeld van hoe hun tuinposter er precies uit moet komen te zien. Is dit bij u ook het geval en kunt u goed met programma’s, zoals: Photoshop, overweg? Dan kunt u het ontwerp van uw tuindoek of tuinposter – met het thema: strand – ook zelf maken. Vervolgens stuurt u het bestand onze kant op. Onze specialisten drukken deze dan voor u af. Houd hierbij wel rekening met de aanleverspecificaties, die wij op onze website vermelden. Denk hierbij aan:

 • Afvlakking;
 • De contouren;
 • Het bestandstype;
 • De kleuropbouw;
 • De snijmarge;
 • De resolutie.

Onze hulpprogramma

Lang niet iedereen heeft programma’s, zoals: Photoshop en Photofiltre, goed in de vingers. Dat is ook helemaal niet nodig. Voor het ontwerpen van uw tuinposter of tuindoek – met als thema: strand – kunt u ook gebruik maken van het hulpprogramma van De Spandoekgigant. In onze galerij vindt u allerlei afbeeldingen en andere elementen, welke u zelf met elkaar kunt combineren en waaraan u een tekst kunt toevoegen. Met verschillende thema’s, zoals: natuur, strand en kunst, wordt uw tuinposter ongetwijfeld een groot succes.

Verschillende afwerkingen

Het laten maken van een tuinposter, voor bijvoorbeeld op het strand of in de tuin, is bij De Spandoekgigant relatief goedkoop. Dit ziet u echter niet in onze kwaliteit terug. Die is altijd hoog.

Meteen een tuinposter met strand kopen?

Of u nu een groot evenement aan het water organiseert. Of een tuinposter met daarop een strand op uw schutting wilt plaatsen. De Spandoekgigant staat in beide gevallen voor u klaar. Stuur vandaag nog een eigen ontwerp in of maak gebruik van onze ontwerphulp. Dan heeft uw bestelling snel in huis. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0546-807895 of door het contactformulier in te vullen. Waar kunt u anders zo’n goedkope tuinposter met het thema “strand” kopen?